Shining in Atelier by Iva

Колку и да се повторуваат некои парчиња облека едноставно се неизбежен дел од идеална шик комбинација. Во ерата на необични и несекојдневни изгледи, силен белег оставаат светкавите палта и разиграните чокери кои владеат во мојот денешен аутфит со кој би сакале да фасцинирате, себеси но и останатите. За да го постигнете ова посетете го “Atelier By IVA” 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s