Silver Sequin Shorts

Несекојдневноста е бариера која секој човек ја преминал барем еднаш во животот. Резултат од тој премин е овој аутфит составен од светкави елементи вметнати во кратките панталони претпознатливи за дизајнерката Ива Спасовска, и долго палто кое го надополнува целиот изглед. Сите детали допринесуваат кон развој на нова фантазија.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s