-Activewear- Irina Tosheva for Cebotex

Кога ќе се спои бесконечноста на инспирацијата на една млада девојка и убавината на скопските локации нам ни преостанува само да уживаме во совршенството. Токму тоа го достигна Ирина Тошева овој пат. Ја наградивме со воодушевувачки погледи од луѓе со вкус.

Фогорафиите говорат за тоа:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s